Zelfstandig werkende kok

Zelfstandig werkend kok (full-time)

Wie zijn wij
In januari 2019 opende Meester Keeman zijn deuren in het centrum van Waalre. Het nieuwe initiatief van 3 Eindhovense ondernemers brengt een toegankelijk grand-café met dorpse sfere en stadse kwaliteit.

Geopend van dinsdag tot en met zondag zorgen wij voor een nieuwe locatie om te lunchen, dineren en te borrelen. Met openingstijden van 11:00 tot 23:00 is er voor ieder wat wils. Verse producten, gastvrije service en een ruime kaart met keuze voor een simpele lunch tot een luxe diner, er wordt aan iedereen gedacht bij Meester Keeman.

Ons team met harde werkers staat, maar door de drukte zijn wij op zoek naar wat extra helpende handjes in de keuken.

Wat wij zoeken
Voor de positie van zelfstandig werkend kok zoeken wij een ambitieus keukentalent dat blindelings zijn weg kan vinden in de keuken. Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor het alle dagelijkse werkzaamheden in de keuken en heb jij een passie voor het werken met verse producten. Jij bent een teamspeler met een persoonlijke touch, hebt een ruime kennis van recepten en bereidingen en een afgeronde opleiding. Verder heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het team van Meester Keeman.
Wat wij bieden
• Een werkomgeving waar jouw ambitie tot bloei kan komen
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Salaris in overleg
• Flexibele werkdagen
Solliciteer


Benieuwd waar Meester Keeman zich precies bevindt in Waalre? Klik dan op de onderstaande knop. Houd onze Facebookpagina of Instagram in de gaten voor de laatste updates omtrent Meester Keeman.
Contact
Markt 21, 5581 GK Waalre