-
APERO
-
Zeeuwse platte oester
- Per stuk 3,25
- Half dozijn 17,50
Cru – sjalot frambozenazijn
-
Iberico cebo ham
- 100 gram 12,50
Gerookte amandelen
-
Gyoza garnaal
- 3 stuks 7,50
Sukiyaki saus
-
Zuurdesem brood
- 3,75
Gezouten roomboter – 'Barentz' olijfolie
-
MEESTER KEEMAN – 3 GANGEN
€ 37,50 per persoon
-
Tonijn tartaar – tomaat variaties – avocado
-
Eendenborst – geconfijte sinaasappel – cantharel – peking eend
-
Witte chocolade – pistache – gezouten karamel
Op dit arrangement kunnen géén veranderingen worden aangebracht.
-
VOORGERECHTEN
-
Kreeftensoep
- 8,50
ollandse garnalen – bieslook
-
Tonijn tartaar
- 13,50
Tomaat variaties – avocado
-
Filet Americain van kalf
- 13,50
Noordzee krab – pickles – mosterd
-
Buratta uit Zevenaar
- 13,50
Tomaat variaties – basilicum – PX sherry
-
Gebakken ganzenlever
- 15,50
Appel tarte tatin – karamel – vinaigrette van gewürztramine
-
Carpaccio van rund
- 12,50
Truffelmayonaise – rucola – pijnboompitten
-
VOOR DE LIEFHEBBERS…..
-
Supplement ganzenleverkrullen
- 7,50
-
Supplement herfsttruffel
- 8,50
-
HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en gepaste groenten garnituur
-
Remco´s suggestie
- 19,50
Vraag uw gastheer of gastvrouw naar de suggestie
-
Heilbot
- 23,50
Schelpjes – zeekraal – langoustine bouillon
-
Eendenborst
- 21,50
Geconfijte sinaasappel – cantharel – peking eend
-
Zwezerik en lende van het kalf
- 27,50
Paddenstoel – mousseline savora mosterd
-
Ravioli gevuld met boleet
- 21,50
Duxelles – Parmezaan – akkerpaddenstoel – ui
-
Ossenhaas – 200 gram
- 30,50
Pepersaus, rode port saus of bearnaise saus
-
Extra frites
- 2,50
geserveerd met mayonaise
-
Extra groenten
- 4,50
-
DESSERTS & KAAS
-
Witte chocolade – pistache – gezouten karamel
- 8,50
-
Pêche Melba
- 8,50
Vanille – perzik – amandel
-
Dame Blanche
- 7,50
Vanille – chocolade – slagroom
-
Aangeklede koffie
- v.a. 4,50
Geserveerd met friandises van 'Pinkie Patisserie'
-
Kaas geaffineerd door ‘Het Kaasatelier
- 14,50
Selectie van vijf kazen