DINER

  • APERO

  • Zeeuwse oester

    • Per stuk 3,25
    • Half dozijn 17,50

    Cru – sjalot frambozenazijn

  • ‘S. Ilario’ Parmaham

    • 100 gram 12,50

    Toast – gerookte amandelen

  • Breekbrood

    • 4,50

    Roomboter – olijfolie – aioli

  • Toast Sardines & Parmaham

    • 12,50

    Tomatenchutney – aioli

  • MEESTER KEEMAN – 3 GANGEN

    € 29,50 per persoon

  • Tonijn tartaar – yuzu – kumquat – zoetzure komkommer

  • Diamanthaas – rode wijn jus – dragonolie

  • Chocolade Moeulleux – rood fruit – sorbet

    Op dit arrangement kunnen géén veranderingen worden aangebracht. 

  • VOORGERECHTEN

  • Carpaccio

    • 12,50

    'Aziatische stijl' – salade taugé – soja/sesam

  • Gegrilde tonijn

    • 13,50

    Salade couscous – ras el hanout specerijen

  • Makreel tartaar

    • 13,50

    Granny Smith appel – meiknol – lavas olie

  • Terrine Ganzenlever

    • 15,50

    Gerookte paling – rode biet 

  • 1/2 Kreeft

    • 17,50

    Lauwwarm – kropsla – cocktail saus – gepocheerd ei

  • Gado gado (V)

    • 11,50

    Ingelegde groentjes – pinda bereidingen – tofu

  • SOEPEN

  • Bisque

    • 8,50

    Hollandse garnalen – bieslook

  • Venkel

    • 8,50

    Gerookte paling – truffelroom

  • HOOFDGERECHTEN

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en gepaste groenten garnituur

  • Plat du jour

    • 19,50

    Wekelijks wisselend gerecht. Vraag onze medewerker naar de invulling

  • Hoender

    • 19,50

    Langzaam gegaard – morille saus – gevogelte jus 

  • Krokante ravioli (V)

    • 19,50

    Wonton – kimchi – shiitake – macadamia 

  • Scholfilet

    • 20,50

    Gepofte aubergine – harissa specerijen

  • Heilbot

    • 22,50

    Tomaat – gepofte knoflook – zomer groenten

  • Tournedos

    • 30,50

    Hollandaise, pepersaus of rode port saus

  • Surf & Turf

    • 34,50

    Tournedos – halve kreeft – hollandaise saus

  • Frites

    • 2,50

    geserveerd met mayonaise

  • DESSERTS & KAAS

  • Cheesecake

    • 8,50

    Aardbei – saus anglaise

  • Meringue

    • 8,50

    Mascarpone – meloen

  • Passievrucht

    • 8,50

    Chocolade moulleux – sorbet

  • Dame Blanche

    • 7,50

    Vanille – chocolade – slagroom

  • Kaas

    • 14,50

    Geaffineerd door 'Het Kaasatelier'. Geserveerd met kletzenbrood en uien-sinaasappel confituur

Meester Keeman
Markt 21, 5581 GK Waalre