DINER

  • APERO

  • Zeeuwse platte oester

    • Per stuk 3,25
    • Half dozijn 17,50

    Cru – sjalot frambozenazijn

  • Iberico cebo ham

    • 100 gram 12,50

    Gerookte amandelen

  • Gyoza garnaal

    • 3 stuks 7,50

    Sukiyaki saus 

  • Zuurdesem brood

    • 3,75

    Gezouten roomboter – 'Barentz' olijfolie 

  • MEESTER KEEMAN – 3 GANGEN

    € 37,50 per persoon

  • Tonijn tartaar – tomaat variaties – avocado

  • Eendenborst – geconfijte sinaasappel – cantharel – peking eend

  • Witte chocolade – pistache – gezouten karamel

    Op dit arrangement kunnen géén veranderingen worden aangebracht. 

  • VOORGERECHTEN

  • Kreeftensoep

    • 8,50

    ollandse garnalen – bieslook

  • Tonijn tartaar

    • 13,50

    Tomaat variaties – avocado

  • Filet Americain van kalf

    • 13,50

    Noordzee krab – pickles – mosterd

  • Buratta uit Zevenaar

    • 13,50

    Tomaat variaties – basilicum – PX sherry

  • Gebakken ganzenlever

    • 15,50

    Appel tarte tatin – karamel – vinaigrette van gewürztramine

  • Carpaccio van rund

    • 12,50

     Truffelmayonaise – rucola – pijnboompitten

  • VOOR DE LIEFHEBBERS…..

  • Supplement ganzenleverkrullen

    • 7,50
  • Supplement herfsttruffel

    • 8,50
  • HOOFDGERECHTEN

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en gepaste groenten garnituur

  • Remco´s suggestie

    • 19,50

    Vraag uw gastheer of gastvrouw naar de suggestie          

  • Heilbot

    • 23,50

    Schelpjes – zeekraal – langoustine bouillon

  • Eendenborst

    • 21,50

    Geconfijte sinaasappel  – cantharel – peking eend

  • Zwezerik en lende van het kalf

    • 27,50

    Paddenstoel – mousseline savora mosterd

  • Ravioli gevuld met boleet

    • 21,50

    Duxelles – Parmezaan – akkerpaddenstoel – ui

  • Ossenhaas – 200 gram

    • 30,50

    Pepersaus, rode port saus of bearnaise saus

  • Extra frites

    • 2,50

    geserveerd met mayonaise

  • Extra groenten

    • 4,50
  • DESSERTS & KAAS

  • Witte chocolade – pistache – gezouten karamel

    • 8,50
  • Pêche Melba

    • 8,50

    Vanille – perzik – amandel 

  • Dame Blanche

    • 7,50

    Vanille – chocolade – slagroom

  • Aangeklede koffie

    • v.a. 4,50

    Geserveerd met friandises van 'Pinkie Patisserie'

  • Kaas geaffineerd door ‘Het Kaasatelier

    • 14,50

    Selectie van vijf kazen 

Meester Keeman
Markt 21, 5581 GK Waalre