LUNCH 12:00-15:30 – Per 28 september 2023
SOEPEN:
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook – 11
Tomatensoep – croutons ✳ – 8,5
SALADES:
Huisgerookte zalm – ponzu mayonaise – lente ui – nori crunch – 17
Carpaccio – truffelmayonaise – rucola – Parmezaan – pijnboompitten – 17
Ossenhaaspuntjes – paksoi – zoetzure groentjes – 17
Calamari Fritti – spicy limoen mayonaise – Belper knolle – koriander – 17
Salade Heezer geitenkaas – aardpeer – spruit – hazelnoot mayonaise ✳ – 17
CLUBS:
Gegrilde kip – huisgemaakte eiersalade – tomaat – bacon – mosterdmayo – 14,5
Gerookte zalm – krabsalade – Hollandse garnalen – cocktailsaus – 14,5
BRIOCHE TOAST:
Gerookte zalm – gepocheerd ei – avocado – lobbige cocktailsaus – 15
Pata Negra Cebo – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola – 15,5
CROQUETTE:
Twee Bourgondische kroketten geserveerd op desembrood – 11
Twee Holtkamp garnalenkroketten – limoenmayonaise – peterselie – 16,5
EIERGERECHTEN:
Uitsmijter ham en/of kaas – 3 eieren – desembrood 10,5
Uitsmijter ham, kaas en bacon – 3 eieren – desembrood 11,5
TOSTI:
Ham/Kaas – desembrood 7,5
KIDS:
Poffertjes – 12 stuks 7,5
Spaghetti Bolognese 7,5
Frites – frikandel of kroket of kipnuggets 8
GERECHTEN:
Vissuggestie van de chef – seizoensgroengten – passende saus – 25
Lady steak van ossenhaas – seizoensgroenten – peperroomsaus – 24
Linguine ´Tartufo´ – verse truffel – paddestoelen – rucola – 25
MENU
Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen
__________________________
Coquille – gezoet Indisch spek – mizuna – gerookte amandel – noisette
◍
Rogvleugel – butternut pompoen – gele curry beurre blanc – pompoenpit
◍
Entrecôte – stoof van ossenstaart – duxelles paddestoel – rode wijn jus met girolles
◍
Broodpudding – custard – gekonfijte peer – vanille
2 gangen 36,5 – Coquille – Entrecôte
3 gangen 42,5 – Coquille – Entrecôte – Broodpudding
3 gangen 48,5 – Coquille – Rogvleugel – Entrecôte
4 gangen 52,5
Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5
DESSERTS:
Broodpudding – custard – gekonfijte peer – vanille – 12
Pistache – dulce leche – blondie – ganache van koffie – 12
Klassieke Dame Blanche – 10
Kaas van de kaaswagen – geaffineerd door ´het Kaas Atelier´ – 16,5
Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,7
__________________________
DINER 17:00 – 20:30 uur – Per 28 September 2023
APPETIZERS
__________________________
Oester – cru – rode wijn azijn met sjalot Per stuk 3,75
½ dozijn 22,5
Oester ´Azië´ – wasabi – citrus granité Per stuk 4,25
½ dozijn 25,5
Pata Negra Cebo 80 gram – 14
Zalm tataki – yakitori – nori krokant – 2 stuks – 9
Noordzee crab cakes – limoen mayonaise – koriander – 3 stuks – 9
Gamba Tempura – Medina specerijen – 5 stuks – 16
Desembol met ongezouten roomboter en olijfolie – 3,5
MENU
Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen
__________________________
Coquille – gezoet Indisch spek – mizuna – gerookte amandel – noisette
◍
Rogvleugel – butternut pompoen – gele curry beurre blanc – pompoenpit
◍
Entrecôte – stoof van ossenstaart – duxelles paddestoel – rode wijn jus met girolles
◍
Broodpudding – custard – gekonfijte peer – vanille
3 gangen 42,5 – Coquille – Entrecôte – Broodpudding
3 gangen 48,5 – Coquille – Rogvleugel – Entrecôte
4 gangen 52,5
Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5
VOORGERECHTEN
__________________________
Coquille – gezoet Indisch spek – mizuna – gerookte amandel – 17
Salade van Noordzee krab – brioche – soft shell krab – yuzu – grapefruit – 18
Hollandse garnalen cocktail – cocktailsaus – kropsla – brioche toast – 18
Carpaccio – truffelmayonaise – Parmezaan – rucola – pijnboompitten – 16
Pastrami van hert – preiselbeeren – noten – kruidkoek – 17
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook – 11
Vacherin mont d´Or – Spruit – postelein – pecan noten – verse truffel ✳ – 17
HOOFDGERECHTEN
__________________________
Suggestie van de chef – 28
Rogvleugel – butternut pompoen – gele curry beurre blanc – pompoenpit – 29
Zeeduivelfilet & zacht gegaarde wangetjes – aardpeer – hazelnoot – 33
Entrecôte – stoof van ossenstaart – duxelles paddestoel – jus met girolles – 30
Ossenhaas – groene asperge – gepofte bietjes – rode wijn jus – 36,5
Linguine ´Tartufo´ – verse truffel – paddestoelen – Parmezaan ✳ – 28
Supplementen:
Frites – mayo – 3,5
Verse truffel – 10
DESSERTS
__________________________
Broodpudding – custard – gekonfijte peer – vanille – 12
Pistache – dulce leche – blondie – ganache van koffie – 12
Klassieke Dame Blanche – 10
Kaas van de kaaswagen – geaffineerd door ´het Kaas Atelier´ – 16,5
Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,7