Menu

LUNCH 12:00-15:30 – Lunch kaart vanaf 8 april 2022

SOEPEN:
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook 10,5
Asperge soep – geprakt eitje – peterselie ✳ 8,5
Tomatensoep – croutons ✳ 8,5

SALADES:
Black tiger garnalen – aioli – zoetzure veggies 15,5
Carpaccio – truffelmayonaise – Parmezaan – rucola – pijnboompitten 14,5
Ossenhaaspuntjes – bosui – rode peper – teriyaki 15,5
Robiola – bloedsinaasappel – roodlof – waterkers – pistache ✳ 14,5

CLUBS:
Gegrilde kip – huisgemaakte eiersalade – tomaat – bacon – mosterdmayo 13,5
Gerookte zalm – krabsalade – Hollandse garnalen – cocktailsaus 13,5

BRIOCHE TOAST:
Gerookte zalm – gepocheerd ei – avocado – lobbige cocktailsaus 14,5
Pata Negra Cebo – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola 14,5

CROQUETTE:
Twee bourgondische kroketten geserveerd op desembrood 10,5

EIERGERECHTEN:
Uitsmijter ham en/of kaas – 3 eieren – desembrood 9,5
Uitsmijter ham, kaas en bacon – 3 eieren – desembrood 10,5

TOSTI:
Ham/Kaas – desembrood 7,5

KIDS:
Poffertjes – 10 stuks 6,5
Spaghetti Bolognese 6,5
Frites – frikandel of kroket of kipnuggets 6,5

GERECHTEN:
Scholfilet – geprakt aardappeltje – witte asperge – avruga kaviaar – oesterblad 24,5
Lamsfilet – crème van doperwten – witte asperge – pistache – eigen lamsjus 29,5
Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – pepersaus 18,5
Klassieke burger – spiegelei – gebakken uitjes – tomaat – mayo – ketchup 16,5

Supplement witte asperge – 5 stuks 7,5

MENU

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Huisgerookte zalm – witte asperge – forelmousse – mierikswortel – komkommer

Scholfilet – geprakt aardappeltje – beurre blanc met Avruga kaviaar – oesterblad

Lamsfilet – crème van doperwten – witte asperge – pistache – eigen lamsjus met specerijen 

Lambada Aardbeien ´classic´ Romanoff

 

2 gangen – voor en hoofdgerecht – 32,5

3 gangen – 38,5

3 gangen – voor, tussen en hoofdgerecht – 42,5

4 gangen 46,5 – inclusief de scholfilet

Kaas in plaats van dessert – 5,5
Frites met mayonaise – 3,5

DESSERTS:

Gepocheerde perzik – perzik sorbet – sabayonsaus 10,5
Lambada aardbeien ´classic´ Romanoff 10,5
Dame Blanche 8,5
Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen 14,5
koffie compleet – met friandises van ´Pinkie Patisserie´ – v.a. 5,5

__________________________

DINER vanaf 17:00 – 20:30 uur – Diner kaart vanaf 8 april

APPETIZERS 

__________________________

Oester plat – cru – rode wijn azijn met sjalot Per stuk 3,75

½ dozijn 22,5

Oester ´Azië´  – gestoomd – soya – rode peper Per stuk 4,25

½ dozijn 25,5

Pata Negra Cebo 80 gram 12,5
Huisgerookte zalm – cocktail saus 100 gram 10,5
Ossenhaas tataki – krokante uitjes – yakitori 12,5
Tonijn tataki – soja sesam mayonaise 12,5

Fried Dim Sum
Combinatie  van garnaal – varken – kip 5 stuks 7,5

Desembol met ongezouten roomboter en olijfolie 3,5


MENU

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Huisgerookte zalm – witte asperge – forelmousse – mierikswortel – komkommer

Scholfilet – geprakt aardappeltje – beurre blanc met Avruga kaviaar – oesterblad

Lamsfilet – crème van doperwten – witte asperge – pistache – eigen lamsjus met specerijen 

Lambada Aardbeien ´classic´ Romanoff

3 gangen 38,5

3 gangen – voor, tussen & hoofdgerecht – 42,5

4 gangen 46,5 – inclusief de scholfilet

Kaas in plaats van dessert – 5,5
Frites met mayonaise – 3,5

 

VOORGERECHTEN
__________________________

Tonijntartaar – schuim furikake en wakame – bronze venkel – mango 15,5

Ceviche – Zeebaars – tijgermelk – avocado – tuinbonen – padron pepers – maïs 14,5

Huisgerookte zalm – witte asperge – forelmousse – mierikswortel – komkommer 14,5

Carpaccio – truffelmayonaise – rucola – Parmezaan – pijnboompitten 14,5
Supplement ganzen leverkrullen 7,5

Salade Robiola – waterkers – bloedsinaasappel – pistache – roodlof ✳ 14,5

 

WARME VOORGERECHTEN
__________________________

Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook 10,5

Asperge soep – geprakt eitje – peterselie  ✳ 8,5

Gebakken ganzenlever – rabarber – witte asperge – brioche – gevogelte jus 17,5

 

HOOFDGERECHTEN

__________________________

Suggestie van de chef 24,5

Zeebaars – paella – doperwten – saffraan – saus bouillabaisse 24,5

Kabeljauwhaas – witte asperge – venkel – antiboise – taggiasche olijf 26,5

Scholfilet – geprakt aardappeltje – witte asperge – avruga kaviaar – oesterblad 24,5

Lamsfilet – crème van doperwten – witte asperge – pistache – eigen lamsjus 29,5

Ossenhaas – witte asperge – crème van doperwten – tuinbonen – rode wijn jus 32,5

Supplement Ganzenlever 7,5
Supplement zomertruffel 7,5

Witte asperge – gepocheerd ei – brioche krokant – zomertruffel ✳ 24,5 

 

Supplementen:

Witte asperge – 5 stuks 7,5
Frites – mayo 3,5

 

DESSERTS

__________________________

Gepocheerde perzik – perzik sorbet – sabayonsaus 10,5

Lambada aardbeien ´classic´ Romanoff 10,5

Dame Blanche 8,5

Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen 14,5

Koffie compleet – friandises van Pinkie Patisserie v.a. 5,5 

Markt 21, 5581 GK Waalre