Menu

LUNCH 12:00-15:30

SOEPEN:
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook – 11
Tomatensoep – croutons  ✳ – 8,5

SALADES:
Huisgerookte zalm – avocado – cocktail saus – croutons – 16
Carpaccio – pesto mayonaise – basilicum – pijnboompitten – Pecorino – 16
Ossenhaaspuntjes – bosui – rode peper – teriyaki 16
Gamba – Aziatische salade – noodles – spicy mayonaise – 16
Salade eendenbout – rode biet – paddestoelen – Portdressing – 16

CLUBS:
Gegrilde kip – huisgemaakte eiersalade – tomaat – bacon – mosterdmayo – 14
Gerookte zalm – krabsalade – Hollandse garnalen – cocktailsaus14

 

BRIOCHE TOAST:
Gerookte zalm – gepocheerd ei – avocado – lobbige cocktailsaus – 14
Pata Negra Cebo – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola – 14
Oude ´Rotterdammer´ kaas – paddestoelen – rucola – 13

CROQUETTE:
Twee Bourgondische kroketten geserveerd op desembrood – 11

EIERGERECHTEN:
Uitsmijter ham en/of kaas – 3 eieren – desembrood 9,5
Uitsmijter ham, kaas en bacon – 3 eieren – desembrood 10,5

TOSTI:
Ham/Kaas – desembrood 7,5

KIDS:
Poffertjes – 12 stuks 6,5
Spaghetti Bolognese 6,5
Frites – frikandel of kroket of kipnuggets 6,5

GERECHTEN:
Vissuggestie van de chef – passende groenten garnituur – 25
Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – pepersaus19
Klassieke burger – spiegelei – gebakken uitjes – tomaat – mayo – ketchup 16,5

MENU 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Cannelloni tonijn – wasabi – limoen – furikake

Coquille – schorseneer – bloemkool – hazelnoot beurre blanc

Holstein Entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise

Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs

 

2 gangen 32,5 – Tonijn – Entrecôte

3 gangen 38,5 – Tonijn – Entrecôte – Bloedsinaasappel

3 gangen 42,5 – Tonijn – Coquille – Entrecôte

4 gangen 46,5 

Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5

 

DESSERTS:

Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs – 11

Pistache – brownie – witte chocolade mousse – gecondenseerde melk – 11

Klassieke Dame Blanche – 10

Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen – 16

Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,5

__________________________

DINER 17:00 – 20:30 uur

APPETIZERS 

__________________________

Oester – cru – rode wijn azijn met sjalot Per stuk 3,75

½ dozijn 22,5

Oester ´Azië´  – gestoomd – soya – rode peper Per stuk 4,25

½ dozijn 25,5

Pata Negra Cebo 80 gram 13,5
Huisgerookte zalm – cocktail saus 100 gram 12,5
Ossenhaas tataki – krokante uitjes – yakitori 13,5
Gamba Tempura – Medina specerijen – 5 stuks – 15,5
Desembol met ongezouten roomboter en olijfolie 3,5


MENU 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Cannelloni tonijn – wasabi – furikake – limoen

Coquille – schorseneer – bloemkool – hazelnoot beurre blanc

Holstein entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise

Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs

 

3 gangen 38,5 – Tonijn – Entrecôte – Bloedsinaasappel

3 gangen 42,5 – Tonijn – Entrecôte – Ribeye

4 gangen 46,5 

Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5

 

VOORGERECHTEN
__________________________

Cannelloni tonijn – wasabi – limoen – furikake – 16

Langzaam gegaarde en gerookte eendenborst – ´Waldorf´ – gewelden druiven – 16

Hollandse garnalen cocktail – cocktailsaus – kropsla – brioche – 17,5

Carpaccio – pesto mayonaise – basilicum – pijnboompitten – pecorino – 15

Courgette – tomaat – aubergine – ´Ratatouille´ ✳ – 15

 

 

 

WARME VOORGERECHTEN
__________________________

Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook11

Zwezerik – bloemkool – Parmezaan – kalfsjus – 18

Pasta tartufo – blanke truffelsaus – paddestoel – verse truffel – 18 

 

HOOFDGERECHTEN

__________________________

Suggestie van de chef – 25

Heilbot – bloemkool – schorseneer – hazelnoot beurre blanc – 28

Black tiger gamba´s – risotto gezouten citroen – bouillabaisse saus – saffraan – 29

Holstein entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise – 28

Ossenhaas – spitskool – duxelle paddestoel – rode wijn jus – 35

Pasta Tartufo – blanke truffelsaus – paddestoel – verse truffel ✳ – 28

 

Supplementen:
Frites – mayo3,5

 

DESSERTS

__________________________

Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs – 11

Pistache – brownie – witte chocolade mousse – gecondenseerde melk – 11

Klassieke Dame Blanche – 10

Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen – 16

Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,5

Markt 21, 5581 GK Waalre