LUNCH 12:00-15:30
SOEPEN:
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook – 11
Tomatensoep – croutons ✳ – 8,5
SALADES:
Huisgerookte zalm – avocado – cocktail saus – croutons – 16
Carpaccio – pesto mayonaise – basilicum – pijnboompitten – Pecorino – 16
Ossenhaaspuntjes – bosui – rode peper – teriyaki 16
Gamba – Aziatische salade – noodles – spicy mayonaise – 16
Salade eendenbout – rode biet – paddestoelen – Portdressing – 16
CLUBS:
Gegrilde kip – huisgemaakte eiersalade – tomaat – bacon – mosterdmayo – 14
Gerookte zalm – krabsalade – Hollandse garnalen – cocktailsaus – 14
BRIOCHE TOAST:
Gerookte zalm – gepocheerd ei – avocado – lobbige cocktailsaus – 14
Pata Negra Cebo – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola – 14
Oude ´Rotterdammer´ kaas – paddestoelen – rucola – 13
CROQUETTE:
Twee Bourgondische kroketten geserveerd op desembrood – 11
EIERGERECHTEN:
Uitsmijter ham en/of kaas – 3 eieren – desembrood 9,5
Uitsmijter ham, kaas en bacon – 3 eieren – desembrood 10,5
TOSTI:
Ham/Kaas – desembrood 7,5
KIDS:
Poffertjes – 12 stuks 6,5
Spaghetti Bolognese 6,5
Frites – frikandel of kroket of kipnuggets 6,5
GERECHTEN:
Vissuggestie van de chef – passende groenten garnituur – 25
Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – pepersaus – 19
Klassieke burger – spiegelei – gebakken uitjes – tomaat – mayo – ketchup 16,5
MENU
Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen
__________________________
Cannelloni tonijn – wasabi – limoen – furikake
◍
Coquille – schorseneer – bloemkool – hazelnoot beurre blanc
◍
Holstein Entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise
◍
Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs
2 gangen 32,5 – Tonijn – Entrecôte
3 gangen 38,5 – Tonijn – Entrecôte – Bloedsinaasappel
3 gangen 42,5 – Tonijn – Coquille – Entrecôte
4 gangen 46,5
Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5
DESSERTS:
Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs – 11
Pistache – brownie – witte chocolade mousse – gecondenseerde melk – 11
Klassieke Dame Blanche – 10
Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen – 16
Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,5
__________________________
DINER 17:00 – 20:30 uur
APPETIZERS
__________________________
Oester – cru – rode wijn azijn met sjalot Per stuk 3,75
½ dozijn 22,5
Oester ´Azië´ – gestoomd – soya – rode peper Per stuk 4,25
½ dozijn 25,5
Pata Negra Cebo 80 gram 13,5
Huisgerookte zalm – cocktail saus 100 gram 12,5
Ossenhaas tataki – krokante uitjes – yakitori 13,5
Gamba Tempura – Medina specerijen – 5 stuks – 15,5
Desembol met ongezouten roomboter en olijfolie 3,5
MENU
Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen
__________________________
Cannelloni tonijn – wasabi – furikake – limoen
◍
Coquille – schorseneer – bloemkool – hazelnoot beurre blanc
◍
Holstein entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise
◍
Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs
3 gangen 38,5 – Tonijn – Entrecôte – Bloedsinaasappel
3 gangen 42,5 – Tonijn – Entrecôte – Ribeye
4 gangen 46,5
Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5
VOORGERECHTEN
__________________________
Cannelloni tonijn – wasabi – limoen – furikake – 16
Langzaam gegaarde en gerookte eendenborst – ´Waldorf´ – gewelden druiven – 16
Hollandse garnalen cocktail – cocktailsaus – kropsla – brioche – 17,5
Carpaccio – pesto mayonaise – basilicum – pijnboompitten – pecorino – 15
Courgette – tomaat – aubergine – ´Ratatouille´ ✳ – 15
WARME VOORGERECHTEN
__________________________
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook – 11
Zwezerik – bloemkool – Parmezaan – kalfsjus – 18
Pasta tartufo – blanke truffelsaus – paddestoel – verse truffel – 18
HOOFDGERECHTEN
__________________________
Suggestie van de chef – 25
Heilbot – bloemkool – schorseneer – hazelnoot beurre blanc – 28
Black tiger gamba´s – risotto gezouten citroen – bouillabaisse saus – saffraan – 29
Holstein entrecôte – spitskool – duxelle paddestoel – lobbige bearnaise – 28
Ossenhaas – spitskool – duxelle paddestoel – rode wijn jus – 35
Pasta Tartufo – blanke truffelsaus – paddestoel – verse truffel ✳ – 28
Supplementen:
Frites – mayo – 3,5
DESSERTS
__________________________
Bloedsinaasappel – suikerbrood – amandelspijs – brûlée ijs – 11
Pistache – brownie – witte chocolade mousse – gecondenseerde melk – 11
Klassieke Dame Blanche – 10
Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen – 16
Koffie compleet – met friandises van ´Friandries´ – v.a. 7,5