Lunch & Diner

Lunch

Club sandwich ´Meester Keeman´ – wordt geserveerd met frites
-Gegrilde kip, gebakken eitje, grove mosterdmayo – 12,5

Zalm, krabsalade, gerookte heilbot, hofmeester dressing – 13,5

Brood – Sandwicheskeuze in wit of bruin desembrood
-Carpaccio – pesto van waterkers – amandel – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 12,5

-Twee kroketten – mosterd – 8,5


Soepen
-Bisque – Hollandse garnalen – bieslook – 8,5

-Tomatensoep 6,5

Uitsmijter – geserveerd op wit of bruin desembrood
-Uitsmijter ham en/of kaas – 8,5

-Uitsmijter ham, kaas en spek – 9

Tosti
-Ham & Kaas – Kaas – 4,5

 

Burger
-Klassieke burger – spiegelei – gebakken ui – frites – cocktailsaus – 12,5

Saladesworden geserveerd met brood en beurre noisette
-Black tiger garnaal – aioli – saffraan – zoetzure groentjes – 15,5

-Huisgerookte zalm – witte asperges – hofmeester dressing – 14,5

-Carpaccio – waterkers pesto – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 13,5

-Ossenhaaspuntjes – teriyaki saus – paksoi – 13,5

NL Buratta – Coeur de Boeuf tomaat – waterkers pesto – 13,5

 

Keeman dish vis of vlees – 17,5
worden geserveerd met passende groenten garnituur en frites

Lunch menu – 29,5 – wordt enkel geserveerd per tafel

3 gangen in samenstelling van een voor- hoofd en nagerecht.
Keuze in het hoofdgerecht tussen vlees of vis.

Mocht u liefhebber zijn van kaas, is het mogelijk daar mee te eindigen,
hiervoor brengen wij een supplement in rekening van 4,50 euro

Kids
Frietjes – kipnuggets – frikandel – kroket – 6,5
Spaghetti – bolognese style – 6,5
Poffertjes – 12 stukt – 6,5

 

Diner

Apero gerechten
Fines Claires oester per stuk – 3,75
1/2 dozijn Fines Claires oester – 22,5

Iberico Cebo Ham – 80 gram – 12,5

Gamba Tempura – Medina spice – 6 stuks – 13,5

Zuurdesembrood – beurre noisette – Barentz Olijfolie – 3

 

Meester Keeman´s Menu
3 GERECHTEN - Entree - piece - dessert - 34,5
4 GERECHTEN - Entree- tussen - piece - dessert - 42,5
5 GERECHTEN - Entree - tussen - tussen 2 - piece dessert - 49,5
Menu´s serveren wij enkel per tafel & bij groepen vanaf 8 personen
Kaas ipv dessert in menu - 5,5

Begeleidende wijnen
Per Glas 7
Half glas 4,5


Voorgerechten
Kreeften bisque – Hollandse garnalen – bieslook – 9,5

Zeebaars Cru – dragon emulsie – matcha – 14,5

Carpaccio – waterkers pesto – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 13,5

Kalfspastrami – bulgur – Marokaanse specerijen – Black tiger garnaal – 14,5

Nederlandse Buratta – antiboise tomaat – Coeur de Boeuf  – 13,5

Hoofdgerechten
Remco´s  Vis suggestie – wisselend gerecht – 21,5

Kabeljauw – chorizo – Bouillabaisse – paprika – 24,5

Grainfed Entrecôte – knolselderij – sjalotten jus – 26,5

Ossenhaas – knolselderij – sjalot – rode port jus – 32,5

Ravioli – bospaddenstoelen – truffelroomsaus – 22,5

Extra frites – 3,5
Extra groenten – 4,5

Desserts & Kaas
Banaan – pecannoten – karamel – 9,5

Dame Blanche – slagroom – chocolade – vanille – 8,5

Kaas – selectie van 5 geafineerde kazen – Kaasatelier – toast – 14,5

Aangekleden koffie – 3 friandises Pinkie Patisserie – v.a. 4,5

Markt 21, 5581 GK Waalre