Menu

LUNCH 12:00-15:30 – Lunch kaart vanaf 8 september 2022

SOEPEN:
Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook 11
Tomatensoep – croutons  ✳ 8,5

SALADES:
Huisgerookte zalm – avocado – cocktail saus – croutons 15
Carpaccio – ponzu – shiitake – taugé – mizuna 15
Ossenhaaspuntjes – bosui – rode peper – teriyaki 15
Gamba – jalapeño aioli – zoetzure groentjes 15

CLUBS:
Gegrilde kip – huisgemaakte eiersalade – tomaat – bacon – mosterdmayo 13,5
Gerookte zalm – krabsalade – Hollandse garnalen – cocktailsaus 13,5
Geitenkaas – pompoen – notenspread – 13,5

BRIOCHE TOAST:
Gerookte zalm – gepocheerd ei – avocado – lobbige cocktailsaus 14,5
Pata Negra Cebo – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola 14,5

CROQUETTE:
Twee Bourgondische kroketten geserveerd op desembrood 10,5

EIERGERECHTEN:
Uitsmijter ham en/of kaas – 3 eieren – desembrood 9,5
Uitsmijter ham, kaas en bacon – 3 eieren – desembrood 10,5

TOSTI:
Ham/Kaas – desembrood 7,5

KIDS:
Poffertjes – 12 stuks 6,5
Spaghetti Bolognese 6,5
Frites – frikandel of kroket of kipnuggets 6,5

GERECHTEN:
Corvina – venkel – kreeftensaus – mossel – jalapeño aioli 27
Entrecôte – girolles – gefermenteerde knoflook – variaties van ui 27
Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – pepersaus 19
Klassieke burger – spiegelei – gebakken uitjes – tomaat – mayo – ketchup 16,5

MENU tot en met 6 oktober

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Zeebaars crudo – bieslook – mossel – rettich – avruga kaviaar

Coquille – Pata Negra – parel couscous – vin jaune – gezouten citroen

Entrecôte – girolles – gefermenteerde knoflook – variaties van ui

Ananas – kokos makroon – roze peper

 

2 gangen – zeebaars – entrecote – 32,5

3 gangen – zeebaars – entrecote – ananas – 38,5

3 gangen – zeebaars – coquille – entrecote – 42,5

4 gangen – 46,5


Kaas in plaats van dessert – 6,5

Frites met mayonaise – 3,5

DESSERTS:

Ananas – Kokos makroon – roze peper – 11
Moelleux au Chocolate – vijg – vanille – 11
Dame Blanche – 10
Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen 16
koffie compleet – met friandises van ´Pinkie Patisserie´ – v.a. 5,5

__________________________

DINER vanaf 17:00 – 20:30 uur – Diner kaart vanaf 8 september 2022

APPETIZERS 

__________________________

Oester – cru – rode wijn azijn met sjalot Per stuk 3,75

½ dozijn 22,5

Oester ´Azië´  – gestoomd – soya – rode peper Per stuk 4,25

½ dozijn 25,5

Pata Negra Cebo 80 gram 13,5
Huisgerookte zalm – cocktail saus 100 gram 12,5
Ossenhaas tataki – krokante uitjes – yakitori 13,5
Desembol met ongezouten roomboter en olijfolie 3,5


MENU tot en met 6 oktober

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd én standaard bij gezelschappen groter dan 7 personen

__________________________

Zeebaards crudo – mossel – rettich – avruga kaviaar

Coquille – Pata Negra – parel couscous – vin jaune – gezouten citroen

Entrecôte – girolles – gefermenteerde knoflook – variaties van ui

Ananas – kokos makroon – roze peper

3 gangen 38,5 – zeebaars – entrecôte – ananas

3 gangen – 42,5 zeebaars – coquille – entrecôte

4 gangen 46,5 – zeebaars – coquille – entrecôte – ananas

Kaas in plaats van dessert – 6,5
Frites met mayonaise – 3,5

 

VOORGERECHTEN
__________________________

Zeebaars crudo – mossel – bieslook – rettich – avruga kaviaar – 16

Tonijn tataki – soja sesam mayonaise – edamame – wakame – 16

Hollandse garnalen cocktail – cocktailsaus – kropsla – brioche – 17,5

Carpaccio – ponzu – bosui – shiitake – mizuna – 15

Geitenkaas millefeuille – toffee butternut pompoen – chutney – honing – 15 ✳

 

 

WARME VOORGERECHTEN
__________________________

Kreeftensoep – Hollandse garnalen – bieslook11

Coquille – Pata Negra – parel couscous – vin jaune – gezouten citroen – 18

Gebakken ganzenlever – brioche – kumquat – gevogelte jus – 24,5

 

HOOFDGERECHTEN

__________________________

Suggestie van de chef – 25

Corvina – venkel – kreeftensaus – mossel – jalapeño aioli – 27

Tarbot – beurre noisette ´Hollandaise´ – girolles – mousseline – 37,5

Entrecôte – girolles – gefermenteerde knoflook – variaties van ui – 27,5

Ossenhaas – courgette – variaties van ui – rode wijnjus – 35

Knolselderij – paarse aardappel – champignon – verse truffel ✳ 26

 

Supplementen:
Frites – mayo3,5
Gebakken ganzelever – 9
Verse truffel – 9

 

DESSERTS

__________________________

Ananas – Kokos makroon – roze peper – 11

Moelleux au Chocolate – vijg – vanille – 11

Dame Blanche – 10

Kaas selectie ´Kaas Atelier´ – 5 geaffineerde kazen – 16

Koffie compleet – met friandises van ´Pinkie Patisserie´ – v.a. 5,5

Markt 21, 5581 GK Waalre