Lunch & Diner

Lunch

Club sandwich ´Meester Keeman´ – wordt geserveerd met frites
-Gegrilde kip, gebakken eitje, grove moster mayo – 12,5

Zalm, krabsalade, gerookte heilbot, hofmeester dressing – 13,5

Brood – Sandwicheskeuze in wit of bruin desembrood
-Carpaccio – pesto van waterkers – amandel – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 12,5

Eggs Benedict – avocado – Hollandaise saus 10,5
supplement huisgerookte zalm (6 euro)

-Twee kroketten – mosterd – 8,5


Soepen
-Bisque – Hollandse garnalen – bieslook – 8,5

-Ossenstaart bouillon – 8,5

-Tomatensoep 6,5

Uitsmijter – geserveerd op wit of bruin desembrood
-Uitsmijter ham en/of kaas – 8,5

-Uitsmijter ham, kaas en spek – 9

Omelet
-Paddenstoel & truffel – 10,5
supplement carpaccio (6 euro)

Tosti
-Ham & Kaas – Kaas – 4,5

 

Burgers
-Klassieke burger – spiegelei – gebakken ui – frites – cocktailsaus – 12,5
-Vega burger – gebakken ui – tomaat – frites – eigen BBQ saus – 13,5

 

Saladesworden geserveerd met brood en beurre noisette
-Inktvis & garnaal – aioli – saffraan – zoetzure groentjes – 13,5

-Huisgerookte zalm – witte asperges – hofmeester dressing – 13,5

-1/2 Kreeft – gepocheerd ei – schaaldieren mayo – guacomole – 17,5

-Carpaccio – waterkers pesto – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 13,5

-Ossenhaaspuntjes – teriyaki saus – paksoi – 13,5

 

Keeman dish vis of vlees – 17,5
worden geserveerd met passende groenten garnituur en frites

Lunch menu – 29,5
Huisgerookte zalm – asperges – hofmeester dressig
***
Keeman dish Vis of Vlees
***
Coupe Aardbeien Romanoff
Of
Kaas selectie – noten crackers – appelstroop (supplement 4,5)

 

Kids
Frietjes – kipnuggets – frikandel – kroket – 6,5
Spaghetti – bolognese style – 6,5
Poffertjes – 12 stukt – 6,5

 

Diner

Apero gerechten
Zeeuwse platte oester per stuk – 3,25
1/2 dozijn Zeeuwse platte oester – 17,5

Iberico Cebo Ham – 100 gram – 12,5

Gamba Tempura – Medina spice – 6 stuks – 12,5

Terrine Ganzenlever – sjalot compote – brioche – 100 gram – 19,5

Zuurdesembrood – beurre noisette – Barentz Olijfolie – 3,-

 

Meester Keeman´s Menu
3 GERECHTEN – Entree – piece – dessert – 32,5
4 GERECHTEN – Entree- tussen – piece – dessert – 39,5

Begeleidende wijnen
Per Glas 6
Half glas 3,5


Voorgerechten
Kreeften bisque – Hollandse garnalen – bieslook – 8,5

Ossenstaart bouillon – 8,5

Carpaccio – waterkers pesto – gedroogde tomaatjes – Parmezaan – 13,5

Tonijn tartaar – mango – soja vinaigrette – avocado – 14,5

1/2 Kreeft – salade – gepocheerd ei – schaaldieren mayo – guacomole – 18,5

Lamspastrami – yoghurt – munt – polenta – tuinbonen – 13,5

Bouquet de Moines – antiboise tomaat – aceto balsamico – 12,5

Hoofdgerechten
Remco´s suggestie – wisselende gerechten – 21,5

Kabeljauw – asperge – zeekraal – gamba – Hollandaise saus – 23,5

Kalfshaas – zwezerik – artisjok – dragon jus – 28,5

Ossenhaas – doperwt – sjalot – rode port jus – 30,5

Ravioli – zongedroogde tomaatjes – Parmezaan – basilicum olie – 21,5

Extra frites – 2,5
Extra groenten – 4,5

Desserts & Kaas
Chocolade – passievrucht – olijfolie – 9,5

Dame Blanche – slagroom – chocolade – vanille – 8,5

Kaas – selectie van 5 geafineerde kazen – Kaasatelier – toast – 14,5

Aangekleden koffie – 3 friandises Pinkie Patisserie – v.a. 4,5

Markt 21, 5581 GK Waalre